Rix FM rekryterar Martina Thun

Martina Thun tar i januari över eftermiddagarna på Rix FM efter Niklas Wahlgren, som lämnar NENT. Martina Thun återvänder därmed till den kommersiella radion, efter mer än elva år på Sveriges Radio.

”Vi är otroligt stolta och glada över att få in Martina i vårt team. Hon är en stark personlighet med ett folkligt anslag som kommer att passa perfekt på Rix FM. När vi nu fått nationell täckning så kommer hon att kunna bidra med både kompetens och erfarenhet för att utveckla vårt utbud ytterligare” säger NENT-s radiochef Christer Modig.

Direkt efter radioutbildningen i Båstad kom Martina Thun till Mix Megapol, där hon under drygt fem år presenterade morgonprogrammet. 2004 gick hon till NRJ och 2006 till The Voice. 2007 rekryterades hon till P3 och där stannade hon under elva år som en av programledarna för Morgonpasset. Förra året lämnade Martina Thun Morgonpasset och sedan dess har hon bland annat lett Kvällspasset på P4 och de senaste månaderna morgonprogrammet på P5 STHLM.

”Det är ett jättestort steg att byta kanal men jag är så himla glad över att få komma till just Rix FM. Och det ska bli så roligt att få hänga med lyssnarna på eftermiddagarna. Jag är jätteuppspelt och pirrig, men mest uppspelt” säger Martina Thun.

Share