Johnny Strömgren blir Bauer Medias säljchef i Stockholm

Johnny Strömgren, som är försäljningschef på TV-bolaget Discovery Networks, går över till Bauer Media där han 1 februari blir försäljningschef för de nationella och lokala säljavdelningarna i Stockholm.

”Johnny kommer att passa mycket bra in i vårt säljteam och med hans energi och driv kommer vi tillsammans fortsätta utveckla vår lönsamma affär framåt. Han är dokumenterat duktig, ser försäljning i ett bredare perspektiv och är redan idag en mycket uppskattad person hos våra samarbetspartners” säger Charlotte Lundgren, som sedan i våras är försäljningsdirektör på Bauer Media och innan dess Johnny Strömgrens företrädare som säljchef på Discovery.

”Det ska bli väldigt stimulerande att få bli en del av Bauer Media med dess starka varumärken i en framgångsrik försäljningsorganisationn som dessutom är marknadsledare. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisationen få bidra och fortsätta utveckla Bauer Medias annonsaffär” säger Johnny Strömgren, som har arbetat många år i mediebyråbranschen och med försäljning.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share