Talkshow med Katherine Zimmerman ersätter Nordegren & Epstein

Kristoffer Ahonen Appelquist, Katherine Zimmerman och Parisa Amiri. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Det blir Katherine Zimmerman som tillsammans med Jonas Bonnier, Parisa Amiri och Kristoffer Ahonen Appelquist tar över P1:s eftermiddagstalkshow efter Thomas Nordegren och Louise Epstein. Den nya talkshowen har premiär 30 januari och sänds måndagar till torsdagar med start 15.04.

Katherine Zimmerman har tidigare lett bland andra Studio Ett, Morgonpasset i P3 och podden Druid och Zimmerman.

”Det är ett drömjobb att få göra talkshow i P1, även om det är skräckblandad förtjusning att ta över efter fenomenala Louise och Thomas. Om Morgonpasset i P3 och Studio Ett i P1 fick ett kärleksbarn så tror jag att det skulle bli det här programmet. Jag och mitt nya gäng vill fortsätta att göra en smart och rolig show om samtiden. Jag ser fram emot mixen, att både prata om inrikespolitik och mina silverfiskar hemma” säger Katherine Zimmerman.

”Katherines personlighet, talang och bakgrund gör henne till en perfekt frontperson för den nya talkshowen i P1. Och tillsammans med Kristoffer, Jonas och Parisa – som alla har olika bakgrund, karaktärer och perspektiv – är jag övertygad om att det kommer bli härliga program med mycket värme, kunskap och humor” säger underhållningschefen Daniel af Klintberg.

Kristoffer Ahonen Appelquist är ståuppkomiker och har tidigare lett Svenska nyheter i SVT. Parisa Amiri är journalist, poddproducent och programledare i SVT för bland andra Kobra och Babel. Jonas Bonnier är författare, journalist oxh tidigare VD för Bonnier-koncernen.

Mer:
Nordegren & Epstein läggs ned

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share