Sextips från 90-talet i Fredrik Söderholm-podd på Pod Me

Julia Frändfors och Fredrik Söderholm. Foto: Pod Me.

Fredrik Söderholm, senast aktuell i Acast-podden Sorry, Allt gick åt helvete, ansluter sig till Pod Me där han gör en ny podd tillsammans med Julia Frändfors.

203 sätt att göra honom vild i sängen, som har premiär på onsdag, utgår från en bok med samma namn och ska bjuda på sextips från tidigt 90-tal.

”Jag hittade boken i en second hand-affär och den blev en tidsmaskin till en tid när synen på mannen, kvinnan och sex var annorlunda. Vi vill ta oss an boken på ett seriöst sätt samtidigt som vi bjuder på våra egna erfarenheter och stories. Det kommer bli mycket skratt, men det svåra är att ta både oss själva och boken på allvar” säger Fredrik Söderholm.

Julia Frändfors gör även Pod Me-podden Daddy Issues tillsammans med Julia Lyskova. Hon är dessutom frekvent gäst i Fredrik Söderholms morgonshow Gott snack.

Pod Me ser rekryteringen av Fredrik Söderholm som ett sätt att bredda utbudet.

”Vi har ingen aning om hur det här galna projektet ska gå. Men det känns hundra procent rätt för Pod Me att börja jobba tätt med Fredrik Söderholm. Och i kombination med superstjärnan Julia Frändfors från Daddy Issues blir det ett tydligt steg i Pod Mes riktning att bredda utbudet och nå ut till ännu fler. Nu hoppas vi att lyssnarna är redo för bisarra sextips från nittiotalet, filtrerat genom 2020-talets podcastelit” säger Hans Abrahamsson, som är innehållschef på Pod Me Sverige.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share