Fyra nya namn klara för Dixie Radio

Jocke Ljungberg, Mikael Aaltonen, Leif ”Jitte” Jitelius och Markus Trautmann är de senaste rekryteringarna till den nya Stockholms-stationen Dixie Radio 107.9. Stationen, som startades i början av februari, kommer även att sända poddprogrammet Manspodden.

”Dixie Radio ska vara synonymt med underhållning – vi ska ge lyssnarna rock- och countrymusik med sköna programledare. Därför är det grymt kul att kunna presentera dessa erfarna karaktärer. Att vi dessutom kommer sända Sveriges i särklass bästa podcast, Manspodden, på Dixie Radio känns extremt tillfredsställande” säger stationschefen Joakim Richardson i ett pressmeddelande.

Jocke Ljungberg har sänt kommersiell radio sedan 1992 och har hörts på bland annat Bandit, NRJ, Rockklassiker, Mix Megapol, Vinyl 107 och The Voice. Mikael Aaltonen började med radio 1995 och har sänt på NRJ, Svenska Favoriter och senast Steel FM på Åland.

Leif ”Jitte” Jitelius och Markus Trautmann gör podden Manspodden, som startades i oktober och har 40 000 lyssnare. Vid sidan av att de kommer att höras som programledare på stationen kommer även Manspodden att finnas med i tablån.

I mars startar morgonprogrammet Dave in the Morning med Dave Nerge.

Share