Titti Schultz till P5 STHLM

tittischultzsr

Titti Schultz, som har varit morgonpratare på Rix FM och senast NRJ, börjar på SR-s ”urbana storstadskanal” P5 STHLM i slutet av januari.

”Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera Titti Schultz som ny programledare för P5 STHLM. Förutom sin långa erfarenhet som programledare har hon också ett stort engagemang – Titti kommer att ge lyssnarna en energifylld och aktuell morgon” säger Andreas Miller, som är kanalchef för P4 Stockholm och P5 STHLM.

Även på P5 STHLM kommer Titti Schultz alltså att sända på morgonen.

”Jag lovar att det kommer att bli fantastiska morgnar med mycket skratt, värme, allt man behöver veta och spännande och oväntade möten” säger Titti Schultz.

Titti Schultz inledde sin radiokarriär inom närradion och började som nyhetspresentatör på Rix FM 1994. Fyra år senare blev hon programledare på Rix Morronzoo där hon stannade ända till 2013. Från 2014 till juli i år var hon en av programledarna för Vakna med NRJ.

1 december blev det klart att årets hederspris från Radioakademin går till Titti Schultz och Ove Joanson. De tar emot priserna på Publicistklubben nästa evenemang 23 januari.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Share