Thorwid, Crafoord, Wedberg och Airén på Svensk Pop

thobiasthorwidjosefincrafoorderikwedbergjohannaairen

Thobias Thorwid, Josefin Crafoord, Erik Wedberg och Johanna Airén är programledarna på Bauers nya Stockholms-station Svensk Pop, som idag börjar med presenterade program. Dessutom får artisten Veronica Maggio hand om en timme om dagen med start 10.00.

Thobias Thorwid gör Svensk Pops morgonprogram mellan 06.00 och 10.00. Han har senast arbetat på P3 och P3 Star, men har även sänt på The Voice och NRJ. Dessutom har han gjort program på närradion i Stockholm.

Josefin Crafoord får ansvar för timmarna mitt på dagen (11.00-15.00). Hon inledde sin karriär på ZTV som 19-åring. Under flera år fanns hon på The Voice, där hon var en av presentatörerna för morgonshowen Vakna!. Därefter har hon gjort TV på TV4 och Aftonbladet.

Erik Wedberg sänder sena eftermiddagar och tidiga kvällar (15.00-19.00). Under tio år var han programledare på Rix FM och han har även arbetat med musikläggning på MTG Radio.

Sist på kvällarna hörs Johanna Airén som de senaste åren har funnits i teamet bakom Mix Megapols morgonshow. Hon har även gjort podden Skitnödigt för Radioplay.

Share