Start för Power Hit Radios morgonshow idag

powertabla

I våras återstartade MTG radiostationen Power Hit Radio i Stockholm. Benjamin ”Benji” Nilsson och Daniel Hübinette har sedan dess hörts på kanalen. Idag måndag får Power Hit Radio en tablå med två nyrekryteringar.

Morgonshowen Powermorgon med Basse leds av Sebastian ”Basse” Widman, som tidigare har sänt på systerstationen Rix FM. Powermorgon sänds från 06.00 fram till 10.00.

”Med nya morgonshowen Powermorgon med Basse kan jag testa nya saker och utveckla framtidens radio tillsammans med många olika spännande personer” säger Sebastian ”Basse” Widman i ett pressmeddelande från MTG.

Det andra nya namnet är Beatrice Söderman, som senast har arbetat med marknadsföring på Sveriges Radio. Hon tar hand om förmiddagarna med start 10.00. Daniel Hübinette, som tidigare arbetade på MTG i Norge, hörs på eftermiddag/kväll från 15.00 och Benjamin Nilsson på kväll/natt med början 20.00.

Tillförordnad programchef för Power Hit Radio är Robert Sehlberg, som även är ”music group director” på MTG Radio.

”Det är en dröm att få chansen att arbeta med ett starkt varumärke som Power Hit Radio igen. Stationen vänder sig till målgruppen 15-34 år med ett musikutbud som ska vara snabbrörligt, trendskapande och unikt. Teamet bakom nya Power brinner för att göra radio för denna publik” säger Robert Sehlberg.

Power Hit Radios positionering är ”Feel the Beat” med musik i genrerna dance/klubb, hip-hop och R&B. Kärnartister är bland andra Rihanna, Major Lazer, David Guetta, Zara Larsson, Calvin Harris och Drake.

Bilden: Sebastian Widman, Beatrice Söderman och Daniel Hübinette.

Share