Sara Lumholdt: "Inga rum är stängda"

Artisten Sara Lumholdt ska göra ett relationsprogram i MTG-s nya pratradio Radio 1. Premiär blir det på onsdag nästa vecka med starttid 13.00.

”Mitt program kommer att handla om relationer och samlevnad. Jag vill ta upp både vardagliga program och hetare ämnen. Inga rum är stängda. Det får gärna vara saker som man inte pratar så mycket om annars. Jag vill inte att det ska finnas några gränser” säger Sara Lumholdt i ett pressmeddelande.

Sara Lumholdt slog igenom 1999 som 15-årig sångerska i gruppen A Teens. Tidigare i år tävlade hon i Melodifestivalen med låten Enemy.

”Det ska verkligen bli roligt att göra radio. Jag har bott mycket i Los Angeles och där är talk radio jättestort. Att få jobba på samma kanal som Alex Schulman och Robert Aschberg känns spännande. Jag kommer säkert att bli helt starstruck när jag träffar dem” fortsätter Sara Lumholdt.

”Sara Lumholdt kom med en mycket bra programidé till oss som vi har nappat på. Sara är inte bara popstjärna, det finns mycket mer under ytan. Dessutom är hon fullkomligt orädd och delar gärna med sig av sig själv” säger MTG Radios programdirektör Christer Modig.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share