Sandra Martinsson kanalchef för P4 Malmöhus

Sandra Martinsson. Foto: privat.

Sandra Martinsson rekryteras till den nyinrättade tjänsten som kanalchef för P4 Malmöhus på SR Malmö. Anna Benker är kvar som platschef på SR Malmö och kanalchef för riksproduktionen i Malmö.

Sandra Martinsson tillträder 17 augusti och återkommer då till P4 Malmöhus, där hon arbetade mellan 2009 och 2018 som reporter, programledare och producent. Innan dess var hon reporter på P4 Västmanland från 2007. Sedan 2018 är hon communications manager på inredningskedjan Jysk.

”Jag är oerhört stolt och glad över att bli en del av P4 Malmöhus igen. Det är en fantastisk erfaren och kunnig redaktion. Jag ser fram emot att tillsammans fortsätta utveckla kanalen och journalistiken så att den fortsätter att vara relevant och speglar det unika område som P4 Malmöhus bevakar” säger Sandra Martinsson.

Under våren genomförs en ändring av organisationen på SR Malmö. Det lokala utbudet och riksutbudet får varsin ansvarig utgivare och ansvarig chef. I Anna Benkers uppdrag som kanalchef för riksproduktionen ingår alla program som görs för P1, P2, P3, P3 Din Gata och P4 Riks.

Share