Bauer-stationer i sju länder samsänder fem timmar dansmusik

Bauer Media-stationer i sju länder samsänder på lördag fem timmar med dansmusik. I Sverige är det NRJ som sänder #RadioRave och svensk DJ är Rikard Hertzberg, som annars gör NRJ Hitstory.

Övriga deltagande stationer är The Voice i Danmark, Kiss i Storbritannien, Norge och Danmark, RMF Maxxx i Polen och Radio Expres i Slovakien.

”Radions flexibilitet och anpassningsförmåga har visat sig vara avgörande under pandemin, vilket gör att vi och våra kunder kan fortsätta kommunicera till publiken och förena dem i en tidpunkt då vi alla känner oss så separerade. Vi är glada över att förena alla våra ljudföretag över hela Europa för första gången med #RadioRave, och ger våra lyssnare som älskar dansmusik en show som ger dem vad de vill ha från radio – glädje, underhållning, gemenskap och världens bästa DJ-s” säger Paul Keenan, som är chef för Bauer Media Audio.

De DJ-s som deltar är Majestic, Joel Corry, Gromee, Lost Frequencies, Dynoro, David Guetta, R3hab, Robin Schulz, Chriz Kongsted, Faustix, Oku Luukainen, Millennium Project, Alan Walker, Matoma, Kream, Rikard Hertzberg, Martin Garrix, DJ EKG och DJ Milan Lieskovsky.

#RadioRave kommer bara några veckor efter att åtta EBU-stationer, däribland SR P3, samsände Europe’s Biggest Dance Show 8 maj.

I Sverige, Norge och Danmark är Hifi-Klubben huvudsponsor för #RadioRave. Programmet sänds på lördag från 20.00 på NRJ och på NRJ-s Facebook-sida.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share