Rockklassiker till Göteborg och Malmö

logo-1Redan i morgon tisdag lanseras Rockklassiker i Göteborg och Malmö. Samtidigt försvinner The Voice från de två städerna.

Så sent som i januari startades Rockklassiker, då en lokal radiostation i Stockholm, på ytterligare fem orter. Med den nya utbyggnaden av nätverket kommer Rockklassiker att bli Sveriges tredje största radionätverk inom den kommersiella radion. 50 procent av befolkningen kommer att ha tillgång till stationen.

”Nu är det helt rätt att lansera Rockklassiker i Göteborg och Malmö. Tack vare lanseringen så stärker vi vår position ytterligare i Sveriges tre största städer samtidigt som Rockklassiker som nätverk blir komplett. Rockklassikers dominans bland män och Mix Megapols breda position utgör ett perfekt komplement till varandra, något som ytterligare kommer skynda på SBS Radios resa mot att bli Sveriges största radiobolag” säger SBS Radios VD Staffan Rosell.

Samtidigt med lanseringen i Göteborg och Malmö justeras musikformatet, så att det blir mer musik från 90-talet.

”Det kommer också att bli en helt ny ljudbild, ett helt nytt jingelpaket och ny stationsröst. Det har hänt mycket med Rockklassiker de senaste månaderna men det här är bara början. Våra lyssnare har mycket kul att höra fram emot den närmaste tiden” säger Rockklassikers programchef Håkan Morland.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share