Rebecca Stella och Vanessa Lindblad tillbaka på Podplay

Vanessa Lindblad och Rebecca Stella. Foto: Podplay/Bauer Media.

Rebecca Stella och Vanessa Lindblad återvänder till Bauers poddplattform Podplay efter mindre än ett halvår på Perfect Day Media.

Podden Nu börjar livet har gjorts sedan början av 2018 och under perioden februari 2020 till februari 2021 distribuerades den av Podplay.

”Vi är superglada att komma hem till Podplay-familjen. Vi har saknat teamet alldeles för mycket och vi vet att vi kommer skapa magi tillsammans” säger Vanessa Lindblad.

”Nu är vi tillbaka efter ett härligt sommarlov och ser fram emot en nystart. Vi är otroligt laddade på att fortsätta dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar och att ge en ofiltrerad och ärlig bild från våra liv till våra lyssnare” säger Rebecca Stella.

Den nya säsongen av Nu börjar livet har premiär på Podplay 16 augusti och därefter släpps ett nytt avsnitt varje måndag.

”Rebecca Stella och Vanessa gör ett fantastiskt jobb med podden Nu börjar livet och därför är det väldigt glädjande att de nu kommer tillbaka till Podplay. Tillsammans ska vi se till att podden fortsätter växa och att den blir störst inom sin kategori” säger Podplays produktchef Henrik Funke.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share