Radiodays Europe senareläggs

Radiokonferensen Radiodays Europe senareläggs till senare i år, meddelar arrangörerna idag. Beslutet tas av Radiodays Europes styrkommitté med hänsyn till coronavirusets fortsatta spridning i europeiska länder.

”När den globala coronavirus-krisen eskalerar finns det en ökad oro kring resor, stora sammankomster med mera. Det blir därför omöjligt för Radiodays Europe att hålla evenemanget just nu. Vi förstår att det här beslutet får stora följder och vi vill tacka alla deltagare och samarbetspartners genom åren som har gjort Radiodays Europe till en mötesplats för radiovärlden och det största evenemanget av sitt slag i Europa” skriver Radiodays Europe i ett uttalande.

Radiodays Europe skulle ha arrangerats 29-31 mars i Lissabon. Nya datum kommer att publiceras på konferensens sajt radiodayseurope.com

Åtminstone 260 konferenser har ställts in i Europa till följd av coronaviruset, enligt branschorganisationen PCMA. Bland de första som ställdes in var Geneva International Motor Show i Geneve och Mobile World Congress i Barcelona.

Share