Puls FM startar i Varberg

Per-Anders Hovbom och Jens Petterson utanför studion på Brukstorget i Varberg.

Borås-stationen Puls FM, som startades 2017, expanderar nu till Varberg i Halland.

Puls FM kommer från i morgon att höras på närradiofrekvensen 91,9 MHz i Varberg, liksom via webben och en app. Ansvarig för den nya stationen är Jens Pettersson, med bakgrund från radio, TV och tidningar.

Precis som i Borås är målet att skapa en ”underhållande radio med lokal närvaro och välkända profiler” enligt ett pressmeddelande från Puls FM. Det blir dessutom nyheter, information, sport, livesändningar på plats, aktiviteter, event och tävlingar. Puls FM sänder från en studio på Brukstorget i Varberg.

”Vi producerar radio som många vill lyssna på, då det är lätt att känna igen sig i det lokala” säger Fredrik Sandgren som innan han med Per Anders Hovbom startade Puls FM i Borås bland annat fanns på Mix Megapol Göteborg.

Programledare för morgonshowen blir Sebastian Bourghardt.

”Vi kommer göra närvarande och lokal radio. I Varberg. För Varberg. Utöver våra dagliga sändningar från vår studio kommer vi finnas på plats vid större evenemang när det händer, där det händer. Sebastian Bourghardt kommer att leda vår morgonshow med lokala profiler som sidekicks tillsammans med både återkommande och nya spännande gäster” säger Jens Pettersson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share