Thomas Aaltonen till Donadoni

Thomas Aaltonen.

Bauer Medias tidigare försäljningsdirektör Thomas Aaltonen blir delägare och projektledare i ljud- och medieproduktionsbolaget Donadoni.

”Min passion för marknadskommunikation och ljud är mycket stark, audio är fortfarande en outnyttjad resurs och jag ser verkligen fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Under min tid på radio har vi hjälpt tusentals annonsörer till effektiv kommunikation och att kunna fortsätta med det i den här formen känns hur bra som helst” säger Thomas Aaltonen.

”Kreatörerna på Donadoni är erkänt skickliga och prisbelönta med Silverägg, Årets radioreklam och Månadens radio med mer. Vi delar värdegrund och sammantaget finns det riktigt bra förutsättningar för att skapa värden åt våra kunder” fortsätter Thomas Aaltonen.

Donadoni Sound & Media Production, som finns i Stockholm och Malmö, har producerat radioreklam sedan den kommersiella radions start 1993. Dessutom sysslar företaget med filmljud, poddar och voiceovers.

”Vi på Donadoni är väldigt glada över att vi knutit till oss Thomas. Han passar som hand i handske i vår organisation med sitt breda kontaktnät och sin gedigna bakgrund inom media. Nu kommer vi att bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder” säger Per-Erik Elgh på Donadoni.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share