Podspace i samarbete med Apple om premiumpoddar

Lotten Skeppstedt. Foto: Podspace.

Som första poddistributör i Norden inleder svenska Podspace idag ett samarbete med Apple när det gäller premiumpoddar via Apple Podcasts Subscriptions.

Sedan tidigare har Podspace en betallösning för prenumerationer och engångsköp av poddpaket, serier och enstaka avsnitt, liksom ett sätt att integrera detta med kundernas egna prenumerationssystem. Genom samarbetet mellan Podspace och Apple Podcasts kan kunderna sköta allt innehåll direkt via publiceringsverktyget från Podspace, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Vi är väldigt glada att som första distributör i Norden erbjuda våra kunder möjligheten att distribuera sitt innehåll via Apple Podcasts Subscriptions. Samarbetet stärker vårt arbete för att stödja enskilda kreatörer och publicister. Inte minst genom att utöka deras räckvidd och intäktsmöjligheter på en global scen för podcasts. Vi ser fram emot att bevittna de kreativa och innovativa sätt som våra kunder kommer att dra nytta av dessa nya verktyg” säger Lotten Skeppstedt, som är director of platform services på Podspace.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share