Podme tar över Den som skrattar förlorar

Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson. Foto: Podme.

Podme utökar sin poddkatalog genom att ta över humorpodden Den som skrattar förlorar från Bauer-ägda Podplay.

”Vi är otroligt glada över att nu bli en del av Podme. Det öppnar upp för nya möjligheter och gör att vi verkligen kommer kunna satsa på att utveckla podden och ta innehållet till nya höjder” säger Jonatan Jonasson som gör podden tillsammans med Niclas Norlindh.

Podme kommer att publicera två avsnitt i veckan av Den som skrattar förlorar för sina premiumkunder. Det blir dessutom en kortversion som är öppen för icke-prenumeranter.

Podmes Sverige-chef Nicolas Leon ser rekryteringen av Den som skrattar förlorar som ett sätt att stärka Podmes utbud inom nöje och humor.

”Det är en riktigt underhållande duo som med sin popularitet och fantastiska podcast kommer att tillföra stort värde till vårt erbjudande av premiumpoddar. Vi är redan starka inom nöje och humor och det är en genre som växer, därför känns det rätt att lägga in ännu en växel och stärka vår position ytterligare” säger Nicolas Leon.

Den som skrattar förlorar startades 2019 och är den sjunde största kommersiella podden i Sverige med 115 000 unika lyssnare i veckan.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share