Pod Me tillsätter Sverige-chef

Nicolas Leon. Foto: Paulina de Klerk/Pod Me.

Nicolas Leon har utsetts till Sverige-chef på det Schibsted-ägda poddbolaget Pod Me. Han kommer närmst från Storytel där han var regionchef.

Uppdraget för Nicolas Leon blir att vidareutveckla verksamheten i Sverige och nå bolagets tillväxtambitioner.

”Podcast är en otrolig berättarform och det har varit spännande att se den växa och utecklas som passionerad lyssnare. Jag är oerhört glad att få vara en aktiv del i att ta utvecklingen vidare som Sverige-chef för Pod Me” säger Nicolas Leon.

”Pod Me har gjort ett otroligt imponerande jobb att på kort tid erbjuda en premiumtjänst som berikar, inspirerar och väcker känsor hos podcastlyssnare och har därmed hittat en unik position på den nordiska marknaden. Det känns inspirerande att få ta denna resa vidare” fortsätter Nicolas Leon.

Pod Me lanserades 2017 och finns nu i Sverige, Norge och Finland. Bolaget ingår sedan förra året i mediekoncernen Schibsted.

”Det känns otroligt kul att Nicolas valt att hoppa på vår resa. Jag tror att hans analytiska och strategiska förmåga inom abonnemangsaffären och kunskap om innehåll kommer att bli mycket viktigt för att ta Pod Mes Sverige-satsning till nästa nivå” säger Pod Mes VD Johan Strömberg.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share