Petra Mede och Anna Granath i ny Perfect Day-podd

Anna Granath och Petra Mede. Foto: Perfect Day Media.

Komikern Petra Mede och regissören och skådespelaren Anna Granath har i höst premiär för den nya podden Nu tar vi det jävligt lugnt! på Perfect Day media.

Petra Mede och Anna Granath blev vänner för 18 år sedan, då de båda var standup-komiker, och har sedan dess bland annat samarbetat i TV-produktioner som Guldbaggegalan, Högklackat och Morgonsoffan samt skrivit den humoristiska självhjälpsboken Mer självkänsla än du kan hantera. Anna Granath har även regisserat Petra Medes scenföreställning 50/50.

”Både Petra och Anna har i sina olika gebit, med sin skarpa humor och talang för innehåll, bjudit sin publik på otrolig underhållning. De passar således väldigt bra i vårt stall av premiumprofiler och vi ser fram emot att påbörja vårt samarbete med dem som duo – både i poddformatet och som potentiell scenunderhållning” säger Karolina Sandberg, som är co-head på Perfect Day Media.

”Vi må vara sist på poddbollen, men ack så redo! Vi utlovar en podcast med mycket humor och spontanitet men även skrivna delar vilket gör att denna podd kommer att kännas genomarbetad, personlig och bjussig. Vi längtar! Det gör ni med” säger Petra Meda och Anna Granath i ett pressmeddelande från Perfect Day Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share