Ola Finell blir kanalchef för P4 Värmland

Ola Finell. Foto: Ola Finell.

Ola Finell har utsetts till ny kanalchef för P4 Värmland. Han har varit tillförordnad på posten sedan slutet av förra året och var dessförinnan Ekots rikskorrespondent i Område Mitt.

”Att få förtroendet att vara kanalchef för P4 Värmland känns otroligt bra. Det är en redaktion med höga journalistiska ambitioner där medarbetarna i alla lägen gör sitt bästa, vilket ger resultat på alla plattformar. Det är ett otroligt gäng att jobba tillsammans med” säger Ola Finell.

Ola Finell har varit både arbetsledare och programledare på P4 Värmland. Han har dessutom varit reporter på P3, Radiosporten, TV4, Canal + och Kanal 5 samt arbetat som kommunikationschef.

”Jag är jätteglad för redaktionens skull som får en entusiastisk, driven och tydlig ledare i Ola. Han är en genuint coachande chef som vill lyfta en redan framgångsrik redaktion till ännu högre höjder” säger Helena Bremberg, som är områdeschef för Område Mitt.

Ola Finell tillträder 1 mars och efterträder Jenny Norberg som har lämnat SR för att bli kommunikationschef på Konsumentverket.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share