Ny redaktionschef för Munck

Caroline Ginner.

Caroline Ginner har anställts som ny redaktionschef för Munck Studios i Stockholm, med ansvar för verksamheten på huvudkontoret på Ringvägen. Hon ersätter Susan Myrdal, som får nya uppdrag inom Munck, och tillträder 15 mars.

Caroline Ginner har tidigare bland annat varit projektledare, exekutiv producent, TV-producent och journalist på medieföretag som UR, SVT och TV4. Närmast kommer hon från UR, där hon var projektledare.

”Munck är ett produktionsbolag jag länge har haft ögonen på – och imponerats av. I alla produktioner finns en oslagbar kombination av kvalitet, hjärta och hjärna, vilket rimmar väldigt väl med vad jag prioriterar och drivs av. Det ska bli oerhört spännande att få bli en del av den expansiva utveckling Munck Studios befinner sig i och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor skapa nya, storslagna produktioner som gör avtryck” säger Caroline Ginner.

”Jag ser mycket fram emot att jobba med Caroline. Hon har lång erfarenhet av att leda kreativa team och av att få fram innehåll med hög kvalitet” säger Jakob Munck, som är VD för Munck.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share