MTG och MTG Radio byter logotyper

mtgradio

MTG och MTG Radio får i dag nya grafiska profiler. Samtidigt inför koncernen en ny företagsidentitet och nya värdeord.

I går kväll gick MTG ut med att en nyhet var på gång och tidigt i morse fanns den nya MTG-logotypen på MTG-s sajt. Den har också satts upp i entrén till MTG-s mediehus i Stockholm. På mtgradio.se visas MTG Radios nya logga.

”Vår nya identitet och våra nya värderingar finns för att inspirera och guida oss, varje dag. Det är viktigt att inte bara första de värderingar som vi behöver för att lyckas, men att hela organisationen lever efter de värderingarna. Vi behöver också ha en god balans mellan att jobba hårt och att samtidigt ha roligt tillsammans. Vår nya logga är ett djärvt steg i den riktningen och dess öppna och lekfulla design speglar det digitala underhållningsföretaget som vi är idag” säger Jørgen Madsen Lindemann, som är VD och koncernchef för MTG, i ett pressmeddelande.

Den nya MTG-loggan har gjorts av byrån BVD i Stockholm, medan varumärkesplattformen, värdeord och identitet har tagits fram tillsammans med London-byrån Radley Yeldar, skriver Dagens Media. MTG-s kommunikationschef Matt Hooper säger till Dagens Media att värdeorden är att ”vara smarta, roliga, djärva och engagerande”.

Share