Morronzoo-duo gör podden Roger & Laila

Roger Nordin och Laila Bagge, som presenterar Rix Morronzoo, startar nu även podden Roger & Laila. Det första avsnittet finns från idag på NENT Groups digitala ljudplattform I Like Radio. Nya avsnitt av podden, som produceras av Ola Lustig, läggs sedan ut varje måndag.

”Jag känner mig otroligt pepp på att äntligen få göra en podd med min ”partner-in-crime” Roger. Med en morgonshow tillsammans så känns det här som en naturlig förlängning av det. Nu kommer våra lyssnare få följa med när vi tillsammans djupdyker i våra privatliv” säger Laila Bagge.

NENT-s radiochef Christer Modig säger att podden ger utrymme för ämnen som inte får plats i radion.

”Det är alltid otroligt mycket som händer bakom kulisserna, ämnen och diskussioner som aldrig får tillräckligt med utrymme på radion. Jag inte bara tror, utan jag vet, att det kommer att dyka upp en mängd intressanta och galna samtalsämnen i Roger & Laila. Duon är inte bara programledare i Sveriges största morgonshow, de är nu även det omaka paret i Sveriges mest spännande podcast och jag är övertygad om att både lyssnare och annonsörer kommer älska deras personliga och spontanta tilltalt” säger Christer Modig.

Share