Mark Malmström Fast blir poddbeställare på SR

Mark Malmström Fast. Foto: privat.

Dokumentärplattformen Naudio förlorar sin innehållschef Mark Malmström Fast, som blir en av två poddbeställare på Sveriges Radio.

Sedan tidigare har Sveriges Radio en poddbeställare – Carolina Pouron – och nu anställs Mark Malmström Fast som den andra.

”Jag är jätteglad att kunna välkomna Mark tillbaka till Sveriges Radio som en av våra två poddbeställare. Mark har en stark publicistisk grund att stå på, har varit med och utvecklat flera spännande digitala format och har en myckeet god kunskap om poddbranschen såväl i Sverige som internationellt. Tillsammans med övriga Sveriges Radio-medarbetare och teamet i on demand-gruppen kommer han vara med och utveckla framtidens starkaste poddar” säger Cajsa Lindberg, som är biträdande programdirektör.

Mark Malmström Fast har varit innehållschef på Naudio sedan 2021. Innan dess arbetade han på SR som producent för Godmorgon, världen, tillförordnad digital utvecklingschef och utvecklingsdirektör på Ekot. Han har också varit digital redaktör på Svenska Dagbladet och reporter på Göteborgs-Posten och P4 Sjuhärad.

”Det känns fantastiskt roligt att komma tillbaka till Sveriges Radio mitt i den utvecklingsresa som pågår. Jag har sett hur ljudbranschen förändrats de senaste åren och hur publiken strömmar mot nya poddar. Att arbeta som poddbeställare på Sveriges Radio just nu är ett drömjobb. Här finns några av världens bästa poddar med både bredd och djup och jag är tacksam för förtroendet och ödmjuk inför ansvaret det innebär att vara med och bygga vidare på detta fantastiska utbud” säger Mark Malmström Fast.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share