Magnus Uggla till Rix Morronzoo

ugglarix

Magnus Uggla blir en av de återkommande bisittarna i Rix Morronzoo, som i måndags nystartade med Roger Nordin och Laila Bagge.

De senaste åren har Magnus Uggla gjort program på P4, men radiodebuten gjordes som vikarie för Gert Fylking i Rix Morronzoo.

”Det blir jäkligt kul att fortsätta med radio på Rix FM där det började. Jag kommer att ta upp saker som skrämmer, irriterar eller gör mig glad i dagens samhälle. Verkligheten och vardagen helt enkelt” säger Magnus Uggla i ett pressmeddelande från MTG.

I måndags blev det även klart att den tidigiare programledaren Marko ”Markoolio” Lehtosalo gör comeback på Rix FM som bisittare i Rix Morronzoo på fredagar. Andra medarbetare i programmet blir Claudia Galli Concha, Måns Möller och Peter Settman. Ytterligare namn presentaras inom kort.

”Vi ska göra en överraskande och levande radio med plats för både skratt och allvar. Personligheterna vi samarbetar med är handplockade för att ta upp ämnen och innehåll som lyssnarna kan känna igen sig i och bli berörda av” säger Rix FM-s programchef Benjamin Nilsson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share