Linnéa Mattisson kanalchef på P4 Kristianstad

Linnéa Mattisson. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio.

Linnéa Mattisson har utsetts till ny kanalchef på P4 Kristianstad. Hon är tillförordnad på posten sedan i januari, då den tidigare kanalchefen Petra Quiding gick över till SR i Malmö.

”Det känns fantastiskt roligt att jag ska få gå in och leda den här kanalen som ligger mig så varmt om hjärtat och tillsammans med alla otroligt kompetenta medarbetare fortsätta att utveckla vår journalistik och vårt arbete för att ge skåningarna bästa möjliga radio” säger Linnéa Mattisson, som började på P4 Kristianstad 2004 och sedan dess varit reporter, producent och senast nyhetschef.

”Jag är väldigt glad över den här rekryteringen. Med Linda får vi en klok och säker publicist som känner kanalen väl. Hon vet vad som behövs och krävs för att tillsammans med personalen se till att P4 Kristianstad fortsätter att utveckla sitt arbete med att ge lyssnarna viktiga och angelägna nyheter och vara ett omistligt sällskap som ger flera röster och perspektiv från hela bevakningsområdet” säger Anna Stenberg, som är områdeschef Syd.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share