Krimpodden Olösta fall till Radioplay

Den andra säsongen av true crime-podden Olösta fall släpps på Bauer Media-plattformen Radioplay. Det första avsnittet finns tillgängligt idag.

Olösta fall görs av Sofie Nyblin och Nathalie Seow, som träffades på Malmö universitet 2017 och upptäckte att de hade ett gemensamt intresse för kriminalfall.

”Vi ser fram emot att äntligen få släppa vår andra säsong som vi jobbat hårt med bakom kulisserna. Genom att bli en del av Radioplay kan vi satsa mer på Olösta fall. Nu kan vi nå ut till fler och då också hjälpa fler anhöriga vilket var vårt mål från början när vi startade podden” säger Sofie Nyblin.

”True crime är fortfarande en enormt populär genre i poddvärlden och det här är en podcast som fokuserar på den genren med en annan slags vinkling. Till skillnad från våra andra true crime-poddar så fokuserar Olösta fall på de fall som faktiskt inte blivit lösta. Förutom att det är en riktigt spännande och bra podcast så är det också fantastiskt roligt att få jobba med de här talangerna till programledare – Nathalie och Sofie” säger Lovisa Ohlson, som är podcastchef på Radioplay och Bauer Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share