Klara Doktorow ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

Klara Doktorow är från idag en av programledarna för Vakna med NRJ.

Klara Doktorow ersätter idag Malin Gramer som programledare för Vakna Med NRJ.

33-åriga Klara Doktorow är född på Gotland, startade sin radiokarriär på P4 Gotland och gör podden Trettio plus trevar tillsammans med Sofi Fahrman och Tove Norström. Hon har även varit återkommande gäst i Breaking News på Kanal 5 och kommer senast från produktionsbolaget Nexiko där hon har arbetat med TV-utveckling. Nu ska hon alltså leda Vakna med NRJ tillsammans med Martin Björk, Messiah Hallberg och Adam Alsing.

”Klara är en fantastisk rekrytering till NRJ. Hon har en stark personlighet, är frispråkig och väldigt underhållande. Vi ser med spänning fram emot det starka underhållningsvärde som Klara kommer att kunna bidra med tillsammans med Vakna-teamet” säger NRJ-s programchef Rickard Keilor.

”Jag har fått många att sätt kaffet i halsen tidigt på morgonen redan, men nu får jag dessutom betalt för det. Radio har alltid varit min favoritplattform så det här är lite av en dröm som blir sann, och jag tycker att Martin, Messiah och Adam gör ett väldigt roligt och härligt morgonprogram. Dem vill jag gärna vakna med” säger Klara Doktorow.

Share