Kjell Eriksson och skidstjärnor i Bonnier-podd

Grafik: Bonnier News.

Vinterpasset är namnet på en ny podd från Bonnier News om vintersport. Flera av Sveriges största stjärnor inom skidor och skidskytte medverkar.

Podden görs inhouse av Bonnier News-avdelningen Brand Studio i samarbete med skidåkarna och deras managementbolag Håkanson United. Kjell Eriksson, som tidigare bland annat har sänt på bland annat P3, P4 Stockholm och The Voice, är programledare för de 20 avsnitten.

”Jag kommer att vara lyssnarnas röst i den här podden. Min kroniska nyfikenhet brukar göra att jag aldrig räds att ställa de dumma frågorna som alla tänker men ingen vågar fråga. Jag älskar snö och har alltid varit så fascinerad av längdskidåkning som är en stor del av folksjälen, så uppdraget känns ärofyllt!” säger Kjell Eriksson.

I podden kommer flera av Sveriges största stjärnor inom skidor och skidskytte att samtala om livet både i och utanför spåren. Det blir även nyheter och snackisar inom vintersporten, liksom gäster från vintersportvärlden. Charlotte Kalla berättar om vad som händer i kulisserna bakom längdskidtouren och skidskyttetouren medan Elvira Öberg, Hanna Öberg och Jonna Sundling varje vecka rapporterar från en ny skidort i Europa.

”Det finns ett enormt intresse och nyfikenhet på att få veta mer om vintersport och om oss skidåkare. Vi kände att det saknas en podd där alla som gillar vintersport får en direkt inblick i sporten, där vi kan dela med oss av våra olika erfarenheter och upplevelser. För mig som har avslutat min aktiva karriär blir det väldigt roligt att fortsatt vara en del av den här spännande världen” säger Charlotte Kalla.

Sponsorer för Vinterpasset är Thule, Volkswagen, Hjärt- Lungfonden, Folksam och LKAB.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share