Johnny Strömgren blir försäljningsdirektör på Bauer

Efter tio månader som säljchef i Stockholm blir Johnny Strömgren försäljningsdirektör på Bauer Media.

Johnny Strömgren har utsetts till ny försäljningsdirektör på Bauer Media. Charlotte Lindgren har haft uppdraget sedan maj 2018, men meddelade i oktober att hon har blivit erbjuden ett nytt jobb utanför Bauer.

Johnny Strömgren har sedan 1 februari varit Bauer Medias försäljningschef i Stockholm med ansvar för de nationella och lokala försäljningsavdelningarna där. Dessförinnan var han försäljningschef på Discovery Networks.

”Johnny är helt rätt person för uppgiften som försäljningsdirektör med sin långa erfarenhet och kompetens inom medieförsäljning. Han är en skicklig strateg och ledare och kommer att hjälpa oss att flytta fram våra positioner ytterligare i den snabba tillväxt som ljudmediet befinner sig i” säger Bauer Medias VD Staffan Rosell i ett pressmeddelande.

”Det känns fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att leda hela den svenska försäljningsorganisationen på Bauer Media. Vi är i en tid där ljud aldrig konsumerats så mycket som det gör nu och vår resa i det nya ljudlandskapet har bara börjat. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta driva samt utveckla vår affär tillsammans med Bauer Medias erfarna säljorganisation” säger Johnny Strömgren.

Johnny Strömgren tillträder 9 december.

Share