Jocke & Jonna startar podd via Acast

Jocke och Jonna Lundell frågas ut i ny podd. Foto: Acast.

Jocke och Jonna Lundell startar idag en ny podd på Acast.

Duon och paret ”Jocke & Jonna” har redan miljontals visningar på Youtube och hundratusentals följare på Instagram. De har även haft ett eget TV-program. Nu lanserar de podden Jocke & Jonna – sanningen måste fram.

”Vi vill genom podden att våra fans ska få upptäcka helt nya sidor av oss som de aldrig tidigare fått ta del av i våra andra kanaler. Om våra följare trodde att de kände oss förut, så är det ingenting jämfört med nu” säger Joakim Lundell i ett pressmeddelande från Acast.

”Podcast blir en naturlig plats för detta då det är både intimt och lättillgängligt för lyssnaren. Formatet hämtar inspiration från det klassiska heta stolen-konceptet, där vi grillas och kommer tvingas att vara brutalt ärliga och blotta våra känslor. Det som varit otroligt viktigt för oss i denna process är att vårt innehåll, likt vår Youtube-kanl, finns tillgängligt för alla helt gratis – något som Acast hjälper oss med då vi finns lyssningsbara i alla spelare som finns. Vi siktar på att bli Sveriges största podcast” fortsätter Joakim Lundell.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share