Hashim och Håkansson leder Morgonpasset helg

P3 MORGONPASSET HELGSoraya Hashim och Lovisa Håkansson blir det nya programledarparet för P3-s Morgonpasset helg, som sänds på lördagar och söndagar 08.05-11.00.

Soraya Hashim ledde programmet under sommaren, medan Lovisa Håkansson har gjort det under de senaste tre åren. Båda har dessutom gjort Kvällspasset i P3.

”Lovisa är så erfaren, hon har en massa kunskap och hon har jobbat länge som journalist. Jag tillför andra saker eftersom jag inte kommer från medievärlden från början. Så det är två världar som kompletterar varandra väl” säger Soraya Hashim i ett pressmeddelande.

På söndagarna gästas Morgonpasset helg av panelen ”Popakuten” som ska lösa ett dilemma med hjälp av populärkultur. Deltar gör Sandra Nelson från Nöjesguiden, filmkritikern Andrea Reuter och musikern Anders Teglund från Cult of luna. På lördagarna kommer istället en aktuell person till studion. Ståuppkomikern Jonatan Unge och skådespelarna Jonas Bane och David Fukamachi Regnfors fungerar som bisittare i Morgonpasset helg.

Morgonpasset helg har premiär den 5 september, alltså nu på lördag.

Foto: Snezana Vucetic Bohm.

Share