Hänt gör kändispodd med NENT

Sarah Monsouri leder Vad har Hänt?
Foto: Hänt.

Aller-ägda Hänt inleder ett poddsamarbete med NENT-s digitala plattform I Like Radio.

Den nya podden Vad har Hänt? har premiär idag, släpps varje torsdag och presenteras av Sarah Mansouri, som är nöjesreporter på Hänt men också har radioerfarenhet som programledare på East FM i Norrköping och P4 Östergötland samt researcher på P3.

”Vi på redaktionen vet allt om svenska underhållningsprogram, realityserier, Hollywood, kungligheter, vimmel och galor. Vi är där det händer och kan därför lova en underhållande podcast som jag hoppas kommer leda till mycket skratt, igenkännande och ”aha-upplevelser” säger Sarah Mansouri i ett pressmeddelande från NENT.

”Det ska bli mycket spännande att i samarbete med NENT Group producera podden Vad har Hänt?. Med vår expertis och kunskap inom nöjesgenren hoppas och tror vi att den här podden har en given plats hos alla lyssnare som vill veta allt och lite till bakom kulisserna i den spännande kändisvärlden” säger Tobias Wixtröm, som är chefredaktör och ansvarig utgivare för Hänt-gruppen, som ger ut tidningarna Hänt i Veckan, Hänt Extra och Veckans Nu! samt sajten Hänt.se.

Share