Denise Rudberg i intervjupodd om litteratur

Denise Rudberg i sin poddstudio Oh La La Sound. Foto: Oh La La Sound.

Författarparet Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril, som ger ut böcker under namnet Lars Kepler, är första gästerna i en ny intervjupodd om litteratur av författaren Denise Rudberg.

Jag vet vad du skrev… ska ge lyssnarna ”en unik inblick i författarnas skrivande, skapandeprocess och det inre rum de bebor” enligt ett pressmeddelande. På söndag släpps det första avsnittet av podden, som görs på Denise Rudbergs eget produktionsbolag Oh La La Sound med Lisen Andréasson Florman som producent.

”Jag vill komma in i skrivandets kärna, det innersta rummet, och låta författarna prata om det de älskar mest men sällan får tid att diskutera. Det är en möjlighet att glänta på dörren till författarnas hemliga och personliga världar i deras skrivande. En av anledningarna till podcasten är min högst egoistiska nyfikenhet. Det här är inte grävande journalistik, men samtalen är ändå avslöjande, det är en sorts porträtt som träder fram” säger Denise Rudberg.

Under den första säsongen gästas Jag vet vad du skrev… av bland andra Jan Gradvall, Lena Andersson, Ingrid Carlberg, Sigge Eklund, Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt, Agnes Lidbeck, Richard Swartz och Flora Wiström.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share