Caroline Pouron talar på Podcast Day 24

Caroline Pouron, digitalt utbudsansvarig på SR. Foto: Mattias Ahlm.

Caroline Pouron, som är digitalt utbudsansvarig på Sveriges Radio, är klar som en av talarna på Podcast Day 24 måndag 7 juni.

Caroline Pouron berättar under rubriken A Digital Strategy for the Future om hur Sveriges Radio ser på framtiden när det gäller poddar. En annan svensk som är med på konferensen är Jakob Munck från produktionsbolaget Munck. Tillsammans med britterna Clarissa Pabi från Acast och James Cator från Spotify tipsar han om hur man ska pitcha en poddidé.

Podcast Day 24 inleds i Australien vid 01.00 europeisk tid och därefter följer en europeisk del från 10.00 och en amerikansk från 18.00. I Australien blir arrangemanget fysiskt, men resten av dagen genomförs digitalt. Podcast Day 24 är en fortsättning på Podcast Day, som etablerades 2017 med en konferens i Köpenhamn. Årets poddag är ett samarbete mellan Radiodays Europe, British Podcast Awards och Australian Podcast Awards.

Att delta i Podcast Day 24 kostar just nu 99 brittiska pund plus moms. I priset ingår även en möjlighet att se programpunkterna i efterhand. Mer information finns här.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share