Bloggaren Michaela Forni ”affärsängel” i Businesspodden

michaelaforni

Bloggaren Michaela Forni blir ett nytt inslag i Businesspodden, som ingår i Bauer Medias poddutbud. Hon kommer att fungera som en ”affärsängel” och försöka hitta intressanta bolag att investera i.

”Det känns fantastiskt roligt att gå in som affärsängel i Businesspodden. Det blir ett nytt äventyr för mig som jag är säker på att både jag och Businesspodden kommer att tycka om. Med mitt nätverk samt mina kunskaper inom sociala medier tror jag att jag blir en annorlunda ängel som kan erbjuda något roligt för de företag som är med i podcasten” säger Michaela Forni i ett pressmeddelande från Bauer Media.

”Många av de som pitchar i Businesspodden söker en investering som ska gå till marknadsföring, främst i sociala medier. Då Michaela dominerar de kanalerna är det perfekt att skicka vidare företagarna till henne. Känns riktigt kul att vi fått till det här samarbetet!” säger Josef Fallesen, en av grundarna och programledarna i Businesspodden.

Sponsorer för Businesspodden är Unionen Egenföretagare, Binero och BRA. Programledare är vid sidan av Josef Fallesen även Mikael Arndt.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share