BBC- och NRJ-chefer huvudtalare på Radiodays

565_Christoph_Montague_NRJBBC-s radiochef Tim Davie och NRJ Internationals VD Christophe Montague (bilden) blir huvudtalare på radiokonferensen Radiodays Europe, som arrangeras 18-19 mars i Köpenhamn.

Radions framtid är ämnet för ”keynote”-talen med Tim Davie och Christophe Montague. Under konferensen blir det även diskussioner och seminarier om vart Europas radio är på väg, om det finns en framtid för digitalradion, digitalradiosuccén i Australien, multimedia i bilar och radio i mobiltelefoner. Radioreklamskaparen Tony Hertz avslöjar ”den kreativa radions sju hemligheter”, den tyska mediepersonligheten Jan-Uwe Meyer ger tips om hur man utvecklar bra idéer och Nik Goodman leder ett seminarium om morgonshower.

Dessutom blir det programpunkter om sociala medier, webbradiolösningar, nya format och nytt innehåll, lyssnarundersökningar (med Katarina Graffman från Sverige), radioreklam och hur man marknadsför radion i en digital värld. James Cridland, tidigare på BBC-s utvecklingsavdelning, reser just nu runt världen för att utforska radion i olika världsdelar. På Radiodays berättar han om de trender han upptäckt. Slutligen blir det en diskussion om radion i den ekonomiska krisen.

Det fullständiga programmet för Radiodays Europe presenteras i slutet av januari.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share