Bauer rekryterar kommunikationschef från C More

Anna Chrona. Foto: Daniel Ohlsson.

Anna Chrona blir Bauer Medias nya communications director. Hon har senast varit marknadsföringschef på C More.

Som communications director får Anna Chrona ansvar för Bauer Medias kommunikations- och marknadsstrategi och blir även en del av ledningsgruppen.

”Communications director är en stark strategisk affärsroll för att kunna navigera i de nya utmaningar som den digitala transformationen innebär. Med ett komplext landskap ser vi behov av att utöka kraften i vårt kommunikationsteam. Vi är så glada över att välkomna Anna Chrona för att leda och utveckla Bauer Medias kommunikation och marknadsföringsstrategi” säger Bauer Medias chef Linda Palmgren.

Anna Chrona har tidigare lett arbeten med att digitalisera i andra medier och branscher i företag som Viaplay, Mathem, Hemfrid, Ebay, Lovefilm och Europoker. Hon har även erfarenhet från radiobranschen, som marknadschef för då RTL-ägda Lugna Favoriter 2000-2002.

”Jag har haft förmånen att vara med om transformationen av spel, e-handel och linjär TV till streaming. Nu känns det som att cirkeln sluts då jag kommer tillbaka till ljud just när transformationen accelererar. Jag kan inte tänka mig en roligare roll än denna” säger Anna Chrona, som tillträder sitt nya uppdrag 16 maj.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share