Bandit lägger ned lokal morgonshow i Göteborg

MTG Radio lägger ned den lokala morgonshowen på Bandit i Göteborg, efter att medarbetarna har rekryterats till konkurrenten Mix Megapol.

De senaste två åren har Rivstart gjort Bandit till Göteborgs största kommersiella radiokanal. Programmet har även sänts på Bandit i Norra Bohuslän och Trestad. I september blev det klart att Ingemar Allén, Peter Sandholt, Linda Fyrebo, Marie Aune och Mats Lilienberg vid nyår övergår till Mix Megapol.

Bandit väljer att ersätta Rivstart med Stockholmsproducerade För tidigt, som redan sänds i resten av Bandit-nätverket. För tidigt presenteras av Martin ”Bollnäs-Martin” Boman och Sanna Stenvall (bilden). Lanseringen i Göteborg uppmärksammas genom att För tidigt under en vecka sänds från rockbandet In Flames studio i staden.

”Det är grymt att få träffa ett av Sveriges största band, i deras studio, mitt under inspelning. Att sedan få möjlighet att dela det med lyssnarna i direktsändning kommer att bli fantastiskt” säger MTG Radios programdirektör Christer Modig.

För tidigt är en morgonshow som ligger precis i linje med vad Bandit ska vara. Mer fokus på rock och den musik som vi vet att stationsens lyssnare vill ha. Tidigare morgonprogram har visat sig inte riktigt passa in i profilen men det blir ändring på det nu” fortsätter Christer Modig.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share

One Ping

  1. Pingback: Tweets that mention Bandit lägger ned lokal morgonshow i Göteborg - RADIONYTT.SE -- Topsy.com

One Comment

  1. Klas

    ”Tidigare morgonprogram har visat sig inte riktigt passa in i profilen men det blir ändring på det nu”
    Haha, dummaste jag har hört!