Anna Holm kanalchef på P4 Örebro

Anna Holm. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Anna Holm har utsetts till ny kanalchef för P4 Örebro. Hon tillträder 1 oktober och efterträder då Helena Sträng, som går i pension.

”Det ska bli otroligt roligt att få ta mig an uppgiften som kanalchef på P4 Örebro. Jag ser fram emot att få jobba med lokal journalistik efter några år på Ekot” säger Anna Holm.

Anna Holm har sedan 2017 haft chefsuppdrag på Ekot, först som broadcastchef och de senaste tre åren som publiceringschef. Men större delen av sina 25 år på Sveriges Radio har hon varit nyhetschef på P4 Västmanland. Just nu är hon utlånad för utvecklingsprojekt på avdelningen Redaktionell utveckling.

”Jag är oerhört glad över att Anna tar på sig det utmanande och väldigt viktiga jobbet som kanalchef för P4 Örebro. I Anna får kanalen en driven publicist och rutinerad chef som dessutom kan P4. Hon har en gedigen nyhetsbakgrund såväl från P4 som från Ekot, vilket är en styrka i det stora utecklingsarbete som P4 står inför när det gäller det egna nyhetsarbetet och den digitala förflyttningen” säger områdeschef Lena Tideström-Sagström.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share