Anders Bagge och Arantxa Álvarez till Mix Megapol

Foto: Bauer Media.

Mix Megapol gör om sin fredagskväll nästa vecka. Det blir då premiär för ett nytt program med Anders Bagge och Arantxa Álvarez.

Maracas med Anders Bagge & Co sänds på fredagar 17.00-20.00 med start 1 oktober. Programmet repriseras dessutom på lördagar 14.00-17.00.

Anders Bagge har förutom sitt uppdrag som jurymedlem i Idol gjort en hel del TV, men det här blir hans första radioproduktion.

”Jag älskar radio och borde egentligen börjat med det för länge sedan. Det ska bli riktigt kul att köra igång tillsammans med Arantxa, hon är snabbtänkt och har en otrolig charm och humor” säger Anders Bagge.

Arantxa Álvarez här däremot tidigare erfarenhet från radio. De senaste tre åren har hon lett Helgen i P3. Innan dess hördes hon i Relationsradion i P3 och sommarupplagan av Morgonpasset i P3, liksom podden Rakt på sak. Hon var även publikens ambassadör under Musikhjälpen 2019.

”Bagge var en av de första personerna jag träffade i branschen när jag själv sökte til Idol 2013. Nu åtta år senare, med en massa radiotimmar i bagaget, ska jag få sända tillsammans med Sveriges charmigaste gullgubbe” säger Arantxa Álvarez.

Maracas med Anders Bagge & Co beskrivs av Mix Megapol som en ”härlig start på helgen” och kommer att innehålla gäster, tävlingar, musik samt ”mashups” av DJ:n Rob Wåtz.

”Mix Megapol är under ständing utveckling och att få göra en programsatsning med ytterligare två stora personligheter som vi knyter till stationen känns superkul. Jag ser verkligen fram emot att få ”skramla” in helgen med Maracas där både Anders och Arantxa med sin härliga energi och kreativitet kommer att lysa upp i höstmörkret på Mix Megapol” säger Alexander Lindahl, som är produktchef för Mix Megapol.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share