Tony Irving och Anders S Nilsson till Mix Megapol

irvingnilsson

Mix Megapol har rekryterat Tony Irving och Anders S Nilsson till stationen, som del av en satsning på nya helgprogram.

”Mix Megapol har, sedan många år tillbaka, bra program under veckan med proffsiga programledare och spännande profiler från morgon till kväll. Det känns bra att vi nu stärker upp på helgerna med riktigt bra underhållning och starka programledare” säger Mix Megapols programchef Sven Hallberg.

Anders S Nilsson ska leda Dilemma, som med en kändsispanel ”diskuterar, vänder och vrider på lyssnarnas vardsgsproblem”. Först ut i kändispanelen är kommunikationsexperten Henrik Fexeus, programledaren Malin Gramer och komikern Cleas Malmberg. Programmet sänds på lördag och söndag 08.00-10.00.

”Det känns oerhört kul att vara en del av denna satsning på Mix Megapol och jag tror vi kommer beröra och underhålla många lyssnare med Dilemma, säger Anders S Nilsson, som bland annat är känd från TV-programmet Parlamentet.

På lördag eftermiddag (12.00-16.00) sänds Äntligen lördag med Tony Irving, som senast har haft ett program på P4. Med i programmet finns även Elin Lindberg, som tidigare jobbat med Äntligen morgon.

”Jag är förväntansfull, entusiastisk, preppad och fantastiskt glad över att få göra det här på Mix Megapol. Jag lovar underhållning av toppklass och liveradio med twist. Och kanske lite tango” säger Tony Irving.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share