TV4:s Tobias Rosvall blir chef för Radiosporten

Tobias Rosvall. Foto: TV4.

TV4-Sportens nyhetschef Tobias Rosvall blir ny chef för Radiosporten i mars. Han ersätter Markus Boger, som sedan 1 oktober är kanalchef på P4 Uppland.

”Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått förtroendet att leda Radiosportens arbete. Ända sedan mitt sportintresse väcktes som liten har Radiosporten och framför allt Sportextra haft en naturlig plats i min vardag. Att nu få jobba med redaktionen med att fortsätta utveckla innehållet känns fantastiskt” säger Tobias Rosvall.

På TV4 har Tobias Rosvall ansvarat för redaktionens nyhetsarbete på alla plattformar och varit ansvarig för TV4:s sportnyheter och Fotbollskanalen. Nu ska han utveckla Radiosporten och hitta nya former för innehållet.

”Ljudmediet har fullkomligt exploderat senaste åren och där är jag övertygad om att Radiosporten har ett fantastiskt läge att fortsätta nå ut brett till hela Sverige. Givetvis genom lägerelden Sportextra men även i nya former som jag ser fram emot att utveckla ihop med redaktionen” säger Tobias Rosvall.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share