Tracks tillbaka som mixshow

Linda Nordeman, exekutiv producent för P3:s mixprogram. Foto: Sveriges Radio.

P3 gör om sina mixprogram. Bland nyheterna finns P3 Pulsmix som är inriktat på träning och P3 Tracksmix med musik från 80-, 90- och 00-talen. Dessutom är Albin Myers ny som återkommande DJ.

”Det känns jättekul att P3 nu kan erbjuda fler olika typer av musikflöden och en större bredd av DJ:s och mixpersoner. Det tror jag komemr göra att fler lyssnare hittar just sin favorit av temamix eller DJ att följa. Mixutbudet kommer bjuda på mer överraskningar under året både med nya titlar, fler återkommande DJ:s och spännande gäst-DJ:s” säger Linda Nordeman som är nytillträdd exekutiv producent för mixarna i P3.

P3 Mix och P3 Klubbmix bjuder på mixar med svenska DJ:s, artister och kanalens egna musikexperter. Återkommande DJ:s är Rebecca & Fiona, Mayka, Linda Nordeman och nytillkomna Albin Myers. Även internationella namn som Tiësto och Ladytron kommer att höras.

P3 Tracksmix på torsdagar spelar musik som är inspirerad av P3:s listprogram Tracks, som sändes 1984-2010. P3 Pulsmix, som sänds på tisdagar, innehåller upptempo musik som ska passa till träningspasset.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share