Tobias Nielsen blir Bauers digitala chef i Europa

Tobias Nielsen. Foto: Bauer Media.

Tobias Nielsen lämnar Bauer Media i Danmark, där han är COO, för att 1 september bli ”senior vice president digital” på Europa-nivå inom Bauer.

På den nyinrättade positionen, med placering i London, får Tobias Nielsen ansvar för den strategiska utvecklingen av Bauer Media Audios digitala omvandling.

”Tobias är en erfaren digital ledare med en solid erfarenhet från radio- och ljudbranschen. Tobias nya roll ska säkra att alla kontaktytor och aktiviteter mot konsumenter är samspelta, så att våra användare får en sammanhängande och inspirerande digital uppelvelse. Detta som en del av vårt fokus på nästa fas i Bauer Media Audios digitala utveckling” säger Vivian Mohr, som är president of audio inom Bauer Media.

”Det är en spännande ny roll, som ska påskynda digitala konsumentinriktade initiativ inom Bauer Media Audio på alla våra nio marknader. Det har varit fantastiskt att arbeta i Danmark och jag är stolt över de resultat vi har uppnått som team de senaste åren, inklusive en marknadsledande position när det gäller digitalt ljud och poddar. Nu ser jag fram emot att samarbeta med kolleger i resten av Europa för att säkra ett ännu bättre digitalt innehåll för våra 61 miljoner lyssnare” säger Tobias Nielsen.

Senare i sommar meddelar Bauer Medias danska VD Jim Receveur hur ledningen i Danmark ska se ut och vilka poster som ska tillsättas.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share