Teracom uppmärksammar World Radio Day

kaknasworldradioday

Teracom uppmärksammar idag World Radio Day, som infördes av FN-organet UNESCO 2011. Det gör bolaget genom att lysa upp Kaknästornet i en blå färg.

Årets tema för World Radio Day är jämlikhet mellan könen och kvinnors utveckling och inflytande inom den internationella radiobranschen. I ett pressmeddelande framhåller Teracom sitt arbete för jämställdhet och mångfald. Bland annat har Teracom infört jämställdhet som ett koncernmål.

”Arbetet med att öka jämställdheten och mångfalden går alldeles för långsamt. Det kräver ett fokuserat arbete och beslutsamhet för att skapa den snabba förändring som vi vill ha. Idag nyttjar vi inte den kapacitet som finns i att vi är olika. För att stötta denna förändringsresa har vi på Teracom Group därför lyft upp jämställdhet som ett mätbart koncernmål och som prioriterat område tillsammans med det övriga mångfaldsarbetet. Vi vill vara en del av förändringen som vi tror de flesta egentligen tycker är självklar” säger Teracom Groups hållbarhetschef Maria Åstrand Gosare i pressmeddelandet.

Share