Ted Johansson ny tillfällig chef för Bauer Media i Sverige

Ted Johansson är ny tillfällig chef för Bauer Media i Sverige.

Ted Johansson har utsetts till tillfällig chief operating officer på Bauer Media Audio i Sverige. Han börjar på måndag (9 mars) och ersätter Staffan Rosell, som lämnar bolaget nästa fredag (13 mars). Rekryteringen av en ny permanent VD för verksamheten i Sverige pågår.

Ted Johansson har tidigare haft försäljnings-, lednings- och chefsbefattningar för Clear Channel Sverige och senast Odeon Cinema Group och Filmstaden.

”Ted har en lång erfarenhet av media och en stor passion för branschen samt spetskompetens och de meriter som krävs för att skapa lönsamhet och fantastiska resultat. Jag ser fram emot att ta del av hans skicklighet inom affärsutveckling och ta vår ljudverksamhet till nästa nivå” säger Paul Keenan, som är ”president for audio” inom Bauer-koncernen.

”Bauer Media Audio befinner sig i en spännande position som marknadsledare inom ljud i Sverige. Dessutom är de i en digital framkant som jag ser fram emot att fortsätta utveckla tillsammans med alla duktiga medarbetare” säger Ted Johansson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share