Rockkanalen samarbetar med SBS

rockkanalenSkånska Rockkanalen 104,7 inleder ett säljsamarbete med SBS Radio.

”Nu vill vi visa att vi är här för att stanna och tar hjälp av SBS Radio för att lyckas med detta. Tillsammans kommer vi att kunna bryta ny mark för kanalen. Vi kan rockradio men vet att SBS Radio har resurser att nå ut till fler lyssnare. Det här är bra för hela radiomarknaden i nordvästra Skåne” säger Daniel Bengtzzon som är VD för Rockkanalens ägare DB Media.

Rockkanalen sänder från en frekvens på norra Själland, men når även Helsingborg med omgivningar. Stationen startades i maj som en ersättare till Favorit 104,7. DB Media driver även Favorit 103,9 i Södertälje, Guldkanalen 102,6 i Malmö/Lund och webbradion Dansbandskanalen.

”Jag ser fram emot detta samarbete, som kommer stärka vår position hos våra lyssnare i regionen. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en ännu större räckvidd och lyssnarna ett större utbud genom Rockkanalen 104,7” säger Ulf Zetterberg, som är regionchef för SBS Radio och som kan tänka sig ett utökat samarbete med DB Media.

”Om vårt nuvarande samarbete med Rockkanalen i Helsingborg faller väl ut så ser jag inga hinder för ett säljsamarbete även med Guldkanalen här i Malmö” säger Ulf Zetterberg.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share