Rickard Olsson till Star FM

Rickard Olsson. Foto: NENT.

Rickard Olsson, som gjorde ett inhopp på Rix FM i somras, blir ny programledare på systerkanalen Star FM. Från i morgon (1 oktober) sänder han vardagar 15.00-19.00.

”Det känns oerhört roligt. Jag tror att radion har en gyllene framtid de kommande åren och jag är så glad att vara tillbaka där jag en gång började. Jag sommarjobbade på Rix FM i somras och fick blodad tand. Jag lyssnar jättemycket på radio och älskar det direkta tilltalet. Snabbt, rappt, underhållande och tänkvärt – i radio kan du gå mellan alla stämningar. Det ska vara som en bra middag i gott sällskap helt enkelt” säger Rickard Olsson i ett pressmeddelande från NENT.

”Rickard är en av landets mest folkkära programledare från både radio och TV och hans lättsamma och personliga sätt att prata med sin publik passar Star FM perfekt” säger Christer Modig, som är verksamhetschef för radio på NENT Group.

Rickard Olsson inledde sin karriär på Radio Gävleborg och fortsatte sedan på P3 och P4 Extra. Han har även sänt TV och har synts i bland andra Bullen, Söndagsöppet, Nyhetsmorgon, Bingolotto, Melodifestivalen och flera säsonger av Vem vet mest.

Share